nebuďme hlupáci

Reklama
SJ Sekyra Josef @sekyra.josef před 20 roky27.04.2004 20:22:00
nebuďme hlupáci

Já se namůžu smířit s tímto hloupým zákonem,vždyť pan Špidla stále opakuje ,že nám přidává na naše živobytí -možná důchodcům jeden tisíc ale odebírá nám daleko víc .Průměrný náklad na termoventily bude nejméně 5000.V celém státě to vychází na 6 miliard jen na nákup ventilů bez montáže a projektů a dále za soustavné placení za roční vyhodnocení a to si neuvědomuje ,že ventily se dovážejí z německa a itáje.Úspory to žádné státu nepřinese protože teplo dodávají soukromé firmy a ty si na své musejí přijít tak později se zahojí zdražením tepla.Příklad dalších podvodů se najde třeba v Pardubicích.Družstvo družba udělalo dlouhodobou smlouvu s jednou firmou na celou dobu akce zákona 406 a všichni kteří jim na to skočily platí nehorázné sumy za projekty a dodávku..Za jeden ventil vyprojektovaný je 110 kč jen za projekt.Ya průměrný barák to se vším vyjde na 600 000 Kč.Návratnost bude samozřejmě v nedohlednu protože ventily se dříve rozpadnou.Je jen jedna možnost -vyhlásit celostátní neposlušnost a to pomocí krytické reportáže v televizi.MÁ NĚKDO Z ČTENÁŘŮ SPOJENÍ NA NĚJAKÝ POŘAD, PŘIHLASTE SE!!Moc by to pomohlo a zachránilo by to spoustu promrhaných peněz.Jen taková připomínka-Nemocnice a školy jsou z toho vyjmuty nová zpráva a to proto,že by to musel platit stát a ten na to nemá.Mi bycho potřebovali naše domy opravovat ale musíme blbnout podle blbých zákonů.A navíc jsou daleko lepší řešení ,jsou levnější a spoří lépe ale holt to by zákony museli dělat odborníci a né lobisti.Již ase těším na volby a vám také doporučuji se při volbách zamislet a to ne jen na tento případ.Dejme televizi možnost možná se na to podívají kapitáni našeho státečku.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.