Povinná instalace termostatických ventilů-údajné prodloužení termínu

Autor: Viktor Novák
Datum: 16.10.2004 11:54

V uplynulých dnech se mi dostalo zprostředkovaně informace o údajném prodloužení termínu k povinné instalaci termostatických ventilů. Zdůrazňuji, že tuto informaci jsem neměl možnost si ověřit, ale pochází z odborně fundovaného a na akci zainteresovaného zdroje. Důvodem má být požadavek EU rozšířit tuto povinnost i na některé skupiny spotřebitelů tepla, z této povinnosti vyjmutých podle současné zákonné úpravy. Nevíte někdo v této záležitosti něco bližšího, případně nezaslechli jste alespoň něco podobného v tomto směru ? Mám vážné obavy, že pokud by tato informace měla i reálný podklad, tak ta zlodějská zkorumpovaná a provázaná lobby by se to snažila utajit před veřejností po maximální možnou dobu. Důvod je nasnadě. Každým dnem se montují, často i násilně přes odpor uživatelů bytů, další a další ventily se zdůvodněním zákonem stanoveného termínu do konce roku a se strašákem udílení vysokých pokut v případě nesplnění povinnosti. A každým dalším dnem plynou tučné zisky do kapes těch, kdo se na akci jakýmkoliv způsobem podílejí.

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Chronologický seznam příspěvků
petr kocina18.10.2004 22:48
Milan Svozil18.10.2004 08:23

Datum: 18.10.2004 08:23 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
Bohužel je již pozdě, neboť ventily musí být do konce roku a dá se říci, že všichni je již mají. Jako předseda spol. vlastníků právě z důvodu těchto sankcí, jsem je nechal namontovat i v našem domě. Věřte mi, že velmi jsem bojoval za to přes poslance (i zde pod mým jménem), aby tento lobismus byl zrušen, marně, ani ministerstvo Průmyslu mě neodpovědělo. Musíme se nyní již zamýšlet na tím, že jestli jejich prosazované úspory nebudou, budeme žádat vrácení částek za tyto zbytečné ventily.
Svozil

Autor: petr kocina
Datum: 18.10.2004 22:48 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
Musíme se nyní již zamýšlet na tím, že jestli jejich prosazované úspory nebudou, budeme žádat vrácení částek za tyto zbytečné ventily - tak to me bude zajimat jak tohle dopadne.
kazdopadne uz by tem poslancum mel nekdo dat pekne pres prsty,aby nevymysleli hovadiny a lidem zneprijemnovali zivot.

odpovědět na původní příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.