Solidní a prověřené firmy

Reklama
JV Jiří Vítek @jiri.vitek744 před 17 roky03.12.2006 01:35:00
Solidní a prověřené firmy

PROSÍM, mohl by mi někdo poradit která z firem stavějících dřevostavby (sendviče) skutečně odvádí dobrou práci a to i ve skutečnosti, nejen v propagačním letáku?
Máme za sebou jedno ztroskotání - rozkopaný pozemek, projekt s rozpočtem úmyslně tendenčně podhodnoceným, stavbení povolení a hypotéka vydané na hezký leč nerealizovatelný dům a k tomu možná ještě soud s těmi "stavaři".
Našim úmyslem je postavit suchým způsobem výstavby NED. V hledáčku mi uvízlo několik firem, ale mám pouze informace z jejich stránek či stánků na veletrzích a tak bych opravdu moc ocenila vaše zkušenosti na vlastní kůži.
Může se někdo prosím vyjádřit k solidnosti a spolehlivosti těchto firem: Lux Haus - BbGruppe, Linea Home, Czech Pan, Haas - Fertigbau, Wolf Haus??? A též v duchu výše napsaného doporučit případné jiné prověřené a stavějící za rozumné ceny.
Díky za případnou odpověď!
JV

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

20 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.