Alternativní pelety jsou levné.

Rubriky:

Reklama
VV Verner Vladimír @verner.vladimir před 16 roky02.09.2007 17:35:00
Alternativní pelety jsou levné.

Přečetl jsem si několik příspěvků a chtěl bych přidat následující, zatím nemáme problém pro své zákazníky sehnat pelety EKOVER, nebo od ATEA Praha do 2,3 Kč/kg (dále se rodí několik dalších výrobců pelet ze slámy, které lze v našich kotlích velice dobře spalovat a avizují stejné ceny). Dle našich zkušeností na normální dům postačí cca 5,5 tun na rok, toto je statistika z cca 1 000 prodaných kotlů (povětšinou lze říct, že se spálí o cca 15 % míň nežli hnědého uhlí). Co se komfortu týká, většinou instalace jsou takové, že se přes týden o kotel nestaráte, až zase v sobotu. A ještě jednu poznámku, letos se nám podařilo nakoupit cca 150 tun obilí do 1 500 Kč/tunu, stačí se jen starat (jedna nepřesnost, ono to už obilí nebylo, ale topit se s ním dá).
Verner

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

55 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.