jaky bazen byste doporucili

Autor: Danik Hanik
Datum: 13.04.2008 22:44

Dobry den,

uvazuji o vystavbe bazenu na zahrade. Uz jsem si neco zjistoval, ale stale jeste nejsem rozhodnut.

Urcite bych chtel bazen podzemni. Na zahradu nedokaze dojet vozidlo (tzn. nemuze se privest laminatovy bazen a na zahradu jerabem slozit).

Koukal jsem na bazeny Desjoyaux a velmi se mi libily (vypada, ze opravdu vydrzi, filtrace pry ucinna a hlavne bez pomocnych rozvodu, takze nic nezamrze, neporoucha se.....)

Jaky na tyto bazeny mate nazor a pripadne koho byste doporucili?

Ten Desjoyaux chce za komplet bazen velikosti 6x3 m(bazen, technologie, montaz, ale bez stavebni pripravenosti!!) 310 tis Kc. Zda se mi to prece jen trosku drahe, takze uvitam i tipy na neco levnejsiho a kvalitniho, pripadne duvody a ujisteni, proc vzit ten Desjoyaux za tech 310.

diky moc!
Danik

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Datum: 12.05.2008 22:12 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
tak to je pravda a ta kvalita tomu ani neodpovídá a skoušel jste spočítat bazen ze stracených beton tvárnic?Ty na ten bazen budou stát cca 15 000 korun a pokud se to vyvaří těžkou folii DLW tak to je dalších cca 65 000 Kč a technologie písková filtrace cca dalších 30 000Kč samozřejmě zemní práce a beton se musí přičíst
nashledanou

odpovědět na původní příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.