ABX Stockholm

Reklama
PP Peter Petr @peter.petr před 15 roky29.12.2008 20:46:00
ABX Stockholm

Dobry den
CHtel bych poradit.Shanel jsem krbova kamna s vymenikem rozhodoval jsem se mezi Has sohn a ABX nasel jsem dobre cenove nabidky na internetu a nakonec jsem se rozhodl pro ABX kvuli designu.Ale v popisu maji ABX objem 6l vymeniku a druhe 14litru.CO je lepsi a co ma jaka uskali nebo je to jedno?Podle vyrobce maji vymeniky skoro stejny vykon.6,5kW-7kW.Chtel jsem si objednat ty ABX Stockholm 8 pres internet kde meli cenu cca 19000 katalogova je asi 23000 ale dodaci lhuta je 5 tydnu.A kupodivu jsem nahodne v baumaxu nasel ten stejny typ taky za 19000 tak jsem je vzal tam.Ale nedali mi zadny navod ani zarucni list a vzadu na stitku parametry vykonu souhlasi ale objem TV je pry pouze 2.7 litru.Myslite ze je to nejaka specialni zakazka od ABX pro baumax s lacinejsimi ci nejak osizenymi vecmi nebo jak to je?Na techto strankach kde jsou fotky i vymeniku mi to uplne presne sedi a tam pisi 6Litru.
http://kamna.astranet.cz/store/goodsdeta…
A v priloze prikladam fotku stitku z mych kamen.
Mam ztoho trochu gulas a nevim jestli ten objem vymeniku nebude problem nebo jestli to je nejaky "preklep"?Nema stim nekdo zkusenosti?
Dekuji za odpovedi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.