TechCON

Autor: Jaroslav Tomascin
Datum: 23.01.2009 11:50

Dobry den vsetkym! Rozmyslam nad kupou softwaru TechCON ale neviem sa rozhodnut ci je to spravna alternativa.
Ma niekto prakticke skusenosti s grafickym a vypoctovym programom TechCON? Ako sa snim pracuje? Lahko sa da naucit v nim pracovat alebo odporucate mi nieco uplne ine na projektovanie ustredneho kurenia?
Za dobru radu vsetkym velmi pekne vopred dakujem a prajem prijemny den.

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Chronologický seznam příspěvků
Fejtek Radek06.05.2009 21:42
Radim Koutňák20.03.2009 13:06

Datum: 20.03.2009 13:06 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
Pokud začínáte a ještě nemáte zainvestováno do jiného SW, myslím že TechCON je dobrá volba. Jako jediné mínus v současnosti vidím relativně malou datovou základnu výrobků, ale ono se to postupně zlepšuje. Zkoušel jsem s tímto programem pracovat a byl jsem celkem spokojen. Navíc pro vyzkoušení je možné si zdarma stáhnout různé firemní verze a pokud se rozhodnete dávat do projektů jen pár konkrétních výrobců, vystačíte si s firemní verzí i pro běžnou práci (ale ta plná, placená, má přecijenom větší možnosti).

Autor: Fejtek Radek
Datum: 06.05.2009 21:42 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
tento příspěvek byl redakcí odstraněn

odpovědět na původní příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.