rád bych se zeptal jestli někdo z Vás nemá zkušenosti s prodejem hotového projektu na FVE s výkonem min. 300kW. Někdě jsem se dočetl že existují INSTITUCIONÁLNÍ INVESTORI (zejména zahraniční banky), které tyto projekty skupují.
Dobrý den, mám zájem se dohodnout na koupi Vašeho projektu. Prosím kontaktujte mě na nebo na tel. 775 663 354, prosím nejprve o zaslání sms, neberu cizí čísla. Děkuji.
prodávám projekt s připojením na výstavbu 4MWp. poloha jsou střední čechy. smlouva s čezem podepsána stavební povolení vše je. cena za projekt bez výstavby 16mil.
Dobrý den, nabízím projekt na 5,5 MW a také hotové fotovoltaické elektráry. Neváhejte mne kdykoli kontaktovat, pokud máte zájem o koupi, ve všech případech zastupuji přímo majitele. S pozdravem Martin Hlavinka nc-reality. 774 894 706
in central Behemia near prague about 3Mw. selling price is FVE at the price about 3.9 Euro/Mp. annual yeild is 950Kwh /Wp above price includes 25 year rent and the removal cost after 25 years operation.
the date of kolaudace is Oct 15. and they will help future buyer to get bank up to 70- 80% loan from CS/ Uncredit bank because the panels and inverters are bank listed.
if you have interest I will be sending you the detail
Ponuka projektu: 6 MWp, Lokalita: stredné Slovensko, Projekt má všetky potrebné náležitosti a povolenia. Cena: 360.000,- €/1 MWp TeL: 00421 908 111 006
ozvete se mi prosim na email a domluvime dalsi postup. Zastupuji primo investora a mame zajem o hotove projekty nad 1MW, nepozadujeme tedy zadny zprostredkovatelsky poplatek, jako vetsiny lidi zde v teto diskusi.
Dobrý den, mám zájem se dohodnout na koupi Vašeho projektu. Prosím kontaktujte mě na nebo na tel. 775 663 354, prosím nejprve o zaslání sms, neberu cizí čísla. Děkuji.
mel bych jeden mensi projekt FVE 194,4KWp kde vlastnik hleda investora,uver sice ma ale ne moc vhodny. Mozna ruzna forma podilu. Projekt ma vyrizene veskere dokumenty (UR/SP/EON) Na pozadani zaslu. Zabookovane kvalitni nemecke panely Aleo plus menice...
Dal samostatne nabizim 400KW trafo. kontakt mail :