zapalovací automatika Sit 577 DBC

Autor: Jaroslav Ošťádal
Datum: 07.08.2009 11:57

Prosím,nebyl by někdo ochotný poskytnout schéma od automatiky Sit 577 DBC. Během čtyř roků mi odešly v kotle BEA 24 BT již dvě. Chtěl byh se pokusit je opravit. V předchozích diskuzích se mluví o přepěťových ochranách, tak si ji pořídím. Je zajímavé že tyto automatiky tak často odcházejí a nejenom mně. Děkuji.
e-mail:

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Chronologický seznam příspěvků
Josef Větrník09.02.2012 17:22
Ján Orolín08.01.2010 18:14
Tony Druhý08.01.2010 16:17
Jan Nádvorník08.01.2010 08:28
Pavel Čech31.10.2009 18:23
Petr Stoll07.08.2009 12:18

Datum: 08.01.2010 18:14 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
Obráťte sa na p. Janáska, určite Vám nejako pomôže

Autor: Jan Nádvorník
Datum: 08.01.2010 08:28 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
Zdravim všechny chudáky,kterým odešla zapal.autom. Mam ten stejný probem (se stejnym dílem). Už mi odešla před rokem a teď znovu. Jelikož jsou teď docela velké mrazy a sklad,ve kterém je náhr.díl k dostání má údajně inventuru do pondělka (podle oprváře),tak doufam,že ty 4dny to bez teplé vody a topení přežijem ve zdraví.
Je smutný,že v dnešní době "internetů" někteří opraváři nedovedou sehnat náhradní díl do týdne... (závadu jsem hlásil již před 2ma dny)
Mějte se a v novém roce pevné nervy...

Autor: Tony Druhý
Datum: 08.01.2010 16:17 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
Cítím s vámi,ale jaksi nechápu tu prodlevu.Díly z Dakonu -pokud se objednají cca do 12.oo,dostanu do 24hodin.
A inventura zkončila 4,1,.
Takže,kde se stala chyba??????????????

Autor: Josef Větrník
Datum: 09.02.2012 17:22 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 108694
reakce na ...
Také zdravím všechny postižené DBC 577. Mám kotel Protherm LEV 30 KKZ a už jsem tyto jednotky měnil dvě. Volal jsem na SIT Group do Brna a odkázali mě na svého distributora firmu Comtherm Brno, www.comtherm.cz Mluvil jsem se nějakým technikem a ten říkal, že vědí o tom, že tyto jednotky odcházejí, ale že v současnosti už odstranili problém, který to způsoboval. Jednotky se neopravují, ale dají se opravit pokud se v tom někdo vyzná - prý oprava stojí pár korun. Mimochodem nová jednotka stojí 3.116,- Kč. Tak pevné nervy všem.

Autor: Pavel Čech
Datum: 31.10.2009 18:23 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
Mám tušení, že Italům je celý rok teplo a kvalita jejich zapalování je netrápí, nebo na tom mají slušně založený byznys. Dnes mi skončila rovněž druhá jednotka za dobu provozu kotle. Nevím, jestli může přepěťová ochrana pomoci.

Autor: Petr Stoll
Datum: 07.08.2009 12:18 odpovědět upozornit redakci

reakce na ...
Fotogalerie:
Dobrý den, zkuste :
http://www.sitgroup.it/component/option,com_docman/task,doc_download/gid,323/Itemid,13/lang,en/
http://www.sitgroup.it/component/option,com_docman/task,doc_view/gid,142/lang,en/

odpovědět na původní příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.