Difúzně otevřená dřevostavba

Reklama
DK Dušan Klimoszek @dusan.klimoszek před 14 roky16.11.2009 12:30:00
Difúzně otevřená dřevostavba

Dobrý den Vážení,
jsem na počátku stavby svého pasivního domu, kdy papírové formality jsou již hotové a čeká se spíše na vhodné počasí pro výkop. Po dlouhých bádáních a sběru informací jsem se rozhodl pro difúzně otevřenou skladbu stěn celodřevěného domu a to si také nechal naprojektovat.
Nosná konstrukce KVH 160x60, vnitřní parotěsnost pomocí OSB + deska Fermacell. Výplň bude tvořit foukaná izolace Steico Zell, jež má výborné difúzní vlastnosti a vnější záklop deska Fermacell.
Z vnější strany pak montáž závěsné hlinikové konstrukce o celkové tloušťce výplně 200mm, s jednoduchým záklopem pro možnost omítnutí venkovní fasády.
Hledám názory a odborné informace pro možný postup při dodržení difúzní skladby.
Při použití zavěšené fasády není totiž zapotřebí dodržet na venkovní fasádě difuzitu. Rád bych znal názor na tuto skladbu stěny z technického hlediska. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

54 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.