chtěl jsem se zeptat mam projekt bez výstavby na 4MWp ve středních čechách se všemi povoleními a možným připojením podepsaným s ČEZ jen začít stavet a chtěl bych ho prodat
Dobrý den, Na základě Vašeho zveřejněného inzerátu reaguji s nabídkou prodeje FVE v Česku i na Moravě. Veškerá dokumentace k nahlédnutí, připojeno v 2010 E.ON i ČEZ, vlastní pozemky, bez leasingu či úvěru. Cenu 85mil/MWp akceptuji. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte.
nabízíme vlastníkům projektů FVE na Slovensku následující postup obchodu: Stavební společnost na vlastní náklady postaví kompletně FVE s tím, že tato bude určena k prodeji. Vlastníci, kteří na tento model přistoupí dostanou 400 000 Euro/MW po prodeji této hotové elektrárny. Tento model lze uplatnit pouze u projektů na vlastních pozemcích.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli máte zájem o zprostředkování koupě elektrárny 0,999 MW na jihu slovenska, ne projekt - hotová, postavená elektrárna, fakturace od 02/2011. Nabídky pod 3,4 mil EUR nebudou projednávány.
reaguji na Váš inzerát. Mohu Vám nabídnout 2MW FVE v Libereckém kraji s pravomocným stavebním povolením a smlouvou ČEZ. Pro stávajícího majitele jsme projekt připravovali - papírově připraveno k výstavbě, majitel ovšem nebyl schopen si vyřídit financování, proto hledá buď firmu, která umí zařídit financování ( případně i výstavbu ) nebo projekt prodá. Podklady Vám mohu poslat v případě vážného zájmu a prokázání Vaší bonity nebo Vašeho klienta.
V lokalitě Jablunkov okres Frýdek –Místek nabízím hotovy projekt FVE o výkonu 1500 kWp (nebo výstavbu ) s uzemním rozhodnutím vystaveným na moji firmu P+S výroba obchod služby s.r.o. Termín dokončení polovina července 2011 dle smlouvy z ČEZ distribuce. Ing. Andrzej Sajdok Jednatel Tel 603 233 400
Paní Navrátilová, můžete mě prosím poslat podrobnosti k Vámi nabízenému projektu. Především mě zajímá zda máte rezervaci výkonu a do kdy, podmínky pronájmu a cena pronájmu. Dále zda již máte územní rozhodnutí a stavební povolení, atd. Tyto informace mě prosím zašlete na e-mail i včetně Vašeho tel. čísla. Děkuji za co nejrychlejší reakci. S úctou a pozdravem František Věříš.