Prodám fotovoltaické elektrárny v ČR, SR, Bulharsku.
POZOR! Pouze vážní zájemci s mandátem, NE překupníci!
Jelikož jsme pro českého a zahraniční investory shromažďovali větší množství projektů FVE a některé se neprodaly, hledáme cestu jak zobchodovat zbylé FVE a i proto sem dáváme inzerát.
FVE v ČR:
76 MW po celé republice v různě velkých projektech. Vše je v tabulkách, se všemi legislativními náležitostmi, vč. mandátních smluv atd. Jedná se o: a.) FVE z roku 2009 a letos postavené b.) projekty, které chtějí vstup investora c.) projekty před výstavbou, zde je tlak na rychlost jednání, aby se vše do konce roku stíhalo dostavět.
(upozorňuji, že se nejedná o FVE od nechvalně známé firmy Skysolar atd.)
FVE SR: 65 MW po celém SR, zejména Jih a JV. Stav: ve fázi projektu se všemi legislat. náležitostmi. (zde upozorňuji na nutnost pro Vaši stranu prozkoumat si legislativu v SR související s výstavbou FVE)
FVE Bulharsko: 15MW ihned ke koupi, ve fázi projektu. Hlavní výhody: - vyšší sluneční svit (o desítky % než v ČR) - levnější realizace - levnější pozemky - máme zde ošetřenu legislativu jednání proběhnou v SR, Bratislava
Závěrečné upozornění, nejsem majitelem projektů, nicméně držím v ruce kompletní dokumentace k uvedeným projektům potřebných pro prolustrování si každého z projektů a jsem ochoten po zaslání solidní poptávky, např. ve formě LOI jednat s kýmkoliv, kdo má reálný mandát.
Záměrně sem dávám mail určený výhradně pro tento inzerát a místo firmy a jména pouze pseudonym, abych odfiltroval překupníky. Děkuji za pochopení a těším se případně na poptávku a solidní jednání.
Dobrý den. Máme k prodeji několik zajímavých projektů v Bulharku k realizaci a několik projektů hotových za super ceny. Pokud budete mít zájem kontaktujte mě , děkuji. Pinkava Miroslav 608564608
Dobrý den můžete mi poslat informace o elektrárnách v Bulharsku. Zajímala by nás přibližná poloha místa, stav rozpracování projektu a cena. PS. Jsme přímí investor. S pozdravem Žežulka
Dobrý den pane Žežulka, v současné době nasmlouváváme k prodeji několik projektů FVE v Bulharsku. Pokud máte zájem o koupi, tak mě prosím kontaktujte na . Děkuji
Pane žežulka jestli stale platí Váš zajem o fve v bulharsku tak mě prosím kontaktujte na email: popřípadě zašlete tel.mam lukratyvní nabídky.díky p.Guláš
nabízím hotove fve u nás i v zahrničí(bulharsko,ukrajina,slovensko,atd) za bezkonkureční ceny ve velmi dobre kvalitě,kontaktujte mne prosím na email:, PS:prosím poze seriozní zajemci
Dobrý den pane, máme k prodeji projetk v Bulharsku s veškerými povoleními i se smlouvou na odkup elekřiny včetně pozemků velice zajímavá cena. Okamžitě k prodeji.
Mame k prodeji projekt v Bulharsku o velikosti 10,9 MW. V tuto dobu vyřízená věškerá povolení -smlouva o odkupu- v ceně projektu pozemky-věškerá stavební povolení. Cena je pevná 220.000,-eur za MW. Platba 50% při podpisu smlouvy,20%při zahájení stavby, zbytek po připojení. Vše právně podložené. Po zaplacení se může okamžitě stavět. tel.608564608 email Ps: pouze pro přímé investory
Dobrý den máme i fotové projekty okamžitě ke koupi. Pokud budete mít zájem pošlu Vám podklady, ale předtím se domluvíme na osobním jednáním. Děkuji. Pinkava 608564608
Ponuka projektu: 6 MWp, Lokalita: stredné Slovensko, Projekt má všetky potrebné náležitosti a povolenia. Cena: 360.000,- €/1 MWp TeL: 00421 908 111 006
Dobrý den pane Mastný, rada bych se s vámi osobně sešla ohledně nabízených projektů na výstavbu FVE v ČR. Prosím dejte mi termín schůzky na email nebo na tel.č. 603 813 373. Děkuji mám připraveného investora. Limanovská
Dobrý den pane Mastný, přečetl jsem si Vaši nabídku na prodej hotových FVE v ČR,mám zájem o jednu FVE o výkonu 7 - 8 MW. Prosím o zkontaktování na tel.606445861.Předem děkuji.
Dobrý den. Je-li Vaše nabídka ještě aktuální, prosím o zaslání nabízených projektů mailem: . Mám zájem o hotové FVE 1 - 2 MW, příp projetky se zárukou připojení do DS 2010. Financování zajištěno. Děkuji. Miloš Martinec
Dobrý den. Mám zájem o projekt v rozsahu od 1 do cca 5MW bez dodávky technologie, kterou máme vlastní, s kompletní dokumentací a pravomocným stavebním povolením a smluvní garancí připojení do DS v roce 2010. Nabídku s popisem projektu prosím zašlete na adresu , bude-li projekt mít veškerou nutnou dokumentaci a bude za akceptovatelnou cenu, následně bychom Vás kontaktovali a domluvili se s Vámi na osobním jednání. Jakékoliv infomace nám zaslané budou výhradně pro naší potřebu a nebudeme je dále šířit. Děkuji, s pozdravem Magda Roškotová, GARDOM s.r.o.