Vzduchovody rekuperace, teorie a skutečnost

Reklama
JH Jozef Homola @jozef.homola562 před 13 roky08.07.2010 20:46:00
Vzduchovody rekuperace, teorie a skutečnost

Reaguji na podnět a zakládám nové vlákno ve kterém se budeme snažit pomocí teoretického rozboru na skutečných již zrealizovaných vzduchovodech a zvolené rekuperační jednotce dopátrat nějakých praktických výsledků. Podle doporučení jsem zvolil hypotetickou rekuperační jednotku která mne padla do oka bez většího hledání a navíc má regulační možnosti výkonu v širokých mezích. Je to EHR 280.Zatím budu výpočtech uvažovat 2 průtoková množství a to 70 kubíků a 250 kubíků za hodinu. Postupně budu upřesňovat schéma podle pokynů p. Kocinu a to podle vyznačených úseků. Jeho povinností bude vyjmenovat všechno co se v daném úseku nachází ve větvi. Např. když tam budou 3 redukce, tak jich vyjmenovat včetně rozměrů, třeba i odbočky na obtok nebo cokoliv podobné. Takže začněme zemním registrem. Už vím že tam je tkaninový filtr ale nevím kolik je tam redukcí. Když tak tu poslední mu "odpustím" protože budeme mít hrdla 150 mm nyní. Teď pomocí editace dám několik obrázků abychom vnikli do zadání.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

240 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.