Kotel 24 KTZ stále hlásí poruchu F-0

Rubriky:

Reklama
KP Karel Procházka @karel.prochazka před 13 roky03.09.2010 11:07:00
Kotel 24 KTZ stále hlásí poruchu F-0

Dobrý den,


prosím o radu ohledně plynového kotle protherm 24 KTZ, kde mi stále po určité době (cca 4x za den) naskočí chybové hlášení F0.
Jen upřesňuji, že mám nyní kotel na symbolu sluníčko a ohřívám tedy jen užitkovou vodu v zasobníku. Po prvním hlášení jsem dopustil vodu do topného systému (na označení červ. šipkou mi kousek na stupnici chyběl) a asi týden byl klid. Po týdnu se to opět vrátilo k mému cvičení s vypínačem a voda v topným okruhu byla v předepsaném tlaku, i když je mi jasné, že asi s tím chybovým hlášením v létě nemá tento tlak nic společného. Po jeho vypnutí a zapnutí se kotel rozjede ohřeje vodu v zásobníku a po cca,, jak kdy 1-2-3 hodinách opět vyskočí F0. Někde na diskuzích jsem se dočetl, že to může být také vadný mikrospínač nebo membrána průtoku vody?
Prosím o info jestli jste se někdo s tímto podobným problémem nesetkali a jak jste ho vyřešili.. Děkuji předem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

42 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.