Přemýšlím také o kotli defro ,ale hodně lidí polákům nefandí a když slyším ,že firma AZA serwis s.r.o.,přes kterou jsem myslel ,že kotel pořídím ,moc nešlape- tak nevím jestli si nepořídím český automat -cena a dodávka náhradních dílů.Za cenu defra si myslim ,že se dá přídit i český automat .
Kotle dofro patrí ke špičce autom kotlu v evropě. Vázne spíše servis a servisní podpora ze strany českých firem viz diskusním vlákno níže ;-( a kotlem jsem spokojen
Pane Ráž ,chtěl bych se zeptat jak velké zkušenosti s těmito kotli máte,protože píšete že patří mezi špičku .Mě se tento kotel take líbí ,ale zatím hodně zvažuji
Vlastním kotel Defro eko plus 28 jsem s ním velice spokojen , topím ořech 2 a vše bez problémů pri výpadku elektříny se bez problémů po 14 hodinách rozjel všem doporučuji kotel agro vypadá hodně zajiímavě
Já si myslím, že by mělo. Nemůžu podložit zkušeností, ale říkám si, kdo má 180cm komín, pokud to není novostavba.. Sami máme 9m a 160cm (kotel zatím nemáme). Jen snad podle normy byste měli dát redukci hned za kotel, ne až k sopouchu.
Chtel jste napsat "tady Lukes-Defro, delal jsem pro AZA serwis obchodaka, AZA serwis mi neproplatil vyplaty (84 tisic), tak jsem dal navrh na insolvenci a konkurs". Jen abychom vedeli, jak to u vas (AZA) fungovalo. Pak se nedivte, ze jsme si chteli kotle nakoupit v Polsku.
Dobrý den Chtěl bych se zeptat zda někdo nemá v okoli Milevska,Tábora nebo Písku automatický kotel defro.Rád bych si ho pořídil také kvůli univerzálnosti ,protože zatím jsem žádný takový kotel nenašel a chtěl bych ho nejdříve vidět.Díky
Mám od 12/2011 Kotel Agro Uni25Kw,jsem maximálně spokojen ,zapojení kotle dělala autorizovaná firma (pro mne základ ,jak předejít problémům).Zatím žádné problémy a užívám si luxusu celodenního tepla a minima popele.Mohu dopručit.
Dobrý den, jsem z Jáchymova. Kotel jsem už viděl. Jěště nevím kdo mi ho namontuje. Pošlete mi prosím tel.číslo na e-mail chtěl bych vědět jaké máte zkušenosti - firma, montáž, regulace, řídící jednotka, aza serwis ...
tady se nám rozjela chytrá diskuse: vy se ptáte, u koho ho můžete vidět a kdo vám ho namontuje, p. Šlehubr píše, že ho má a je spokojen, čímž vůbec neodpovídá na otázku a když se ho já ptám, odkud je (taky mě zajímá to, co vás), tak vy se mě ptáte, kdo mi ho namontoval.. :-)
ještě edit: mě se líbí Defro Duo, v Polsku jsem ho našel o asi 20 tisíc levnější, tak až nastane okamžik "O", tak si pro něj zajedu a zapojí mi ho jakýkoliv topenář, protože kotel jako kotel a o regulacích je v diskusích dost a dost. Na záruku v ČR se můžu vybodnout, za tu cenu.
Jak už jsem psala máme kotel Defro pellet duo,a včera nám málem SHOŘEL barák, ve 4 ráno nás vzbudilo pípání kotle, všude kouř, protože se na kotly propálila trubka od padavače peletek, nebýt doma nevím jak by to dopadlo!!! Do tedka nemáme fakturu od kotle,návod v češtině ani záruční list!!! na internetu jsme zjistili, že firma AZA SERWIS existuje na trhu od srpna roku 2011 a jde to vidět, podle jejich zkušeností! Už přes měsíc s nima řešíme, že kotel pořád nefunguje tak jak má, ale pořád jsme nedocílili svého, proto jsme to raději začali řešit přímo s polským výrobcem DEFRO kotlů.
Dobrý den, máme kotel DEFRO, před měsícem jsme ho zapojily a máme s ním jen problémy, v těch největších mrazech netopil ani nenahříval vodu, pak lukeš to řeší přes měsíc a pořád se nic neděje. ve fabrice nám kotel nechtějí vyměnit, nevěří nám, že nám nefunguje jak má, kotel stál 100 000,- a oni m ají pořád čas!!! TENHLE KOTEL NEDOPORUČUJI!!!
jakým způsobem netopí? Také jsem s tím měl problémy... Pošlete fotku zapojení. Při prvním zapojení se mi kotel podchlazoval tzn: nenatopil... Po opravě a mých dodělávkách pracuje parádně :-)
Muj soused ma kotel Defro s automatickym podavacem a tvrdi ze se mu palivo nespaluje , spatne hori. Rikal ze v jednom hydraulickem obchode videl lepsi kotel za nizsi cenu. Vubec nevi proc jsou v Cechach kotle tak drahe kdyz v polsku ten sami kotel je mozne koupit dokonce o 20 tis. levneji. A je divne ze neni zaruka pokud koupime v PL. Mozna je cena tak vysoka ze firma co pradava jeden kotel za mesic by chtela nejak vyzit. Rekl bych ze nejde o vizualni stranku jako o funkcnost kotle , kotel sice vypada hezky prvni den ale utratit tolik penez je zbytecne.
To je presne stejne, jako kdyz jedna pani povidala ... sak si kupte kotel v Polsku, jisite vam jej radi a ochotne polsti topenari nainstaluji, zasveti vas do provozu a zcela jiste vam ochotne budou zajistovat pripadny servis ... jen do toho.
Pokud to byla ironie tak prominte, mam kotel z Polska, dovezli zapojili a servis mam taky , dokonce jsem ho uz jednou vyuzil a byli u me na druhy den odpoledne vse vyresit.. takze tu ironii nechapu...
Dobrý den, tento zákazník kotel zakoupil v polsku - u polského prodejce. Proto kotel neni dobře seřízen a nastaven Má -li zákazník zájem, můžeme kotel za poplatek seřídit. Přesto nás nikdy nekontaktoval, že má s kotlem problém. U kotlů zakoupených v ČR, má zákazník seřízení a zaškolení zdarma. Záruční reklmaci musí řešit u prodejce, kde kotel zakoupil. Pozáruční servis zajistíme. Jinak ceny u kotlů DEFRO jsou celkem srovnatelné s polským trhem Už dříve jsem zde odepisoval, že jestli má možnost koupit kotel o výkonu 25 kw o 20tis levněji, vezmu si jich kamion :-) Prostě je to blbost Hezky zbytek dne za firmu DEFRO- Lukeš
Dobry den, k tomu co pisete na samem konci vaseho komentare .. pokud porovnam ceny vaseho cenniku a podivam se napriklad na stranku http://allegro.pl/kociol-piec-z-podajnikiem-defro-duo-25-tanio-i2152051914.html najdu ten sami kotel , o 20tis. levneji se stejnymi podminkami a to vcetne DPH. Asi se sam zacnu zabyvat prodejem kotlu Defro protoze jak se zda da se na tom docela dobre vydelat.
teď ještě kolik se jich vleze na kamion,že ? internet to je opravdu neuchopitelný medium .....anebo máte pane Lukeš nějaké rozumné zdůvodnění toho, co píšete a odkazu, který Vám tady ten pán ukázal ?
Dobrý den, jedná se o starý model kotle 2010, které jsou poslední kusy ve výprodeji Jsou vybavený základní řídící jednotkou pouze v PL jazyce, starší typ převodovky a motoru. Polský internetový obchod - záruka na vše 2roky.
Tyto kotle jsme též nabízeli se slevou 15% Konečná nabídka pro zákazníka byla: 65658 - 15% tj 55 809,- s DPH 63 622,- Nákup v Polsku 58 273 ROZDÍL POUZE 5 349,- NAVÍC V ČR: zaškolení obsluhy a seřízení kotle zdarma,dovoz do ČR, záruka 5let na těleso kotle, český návod, zajištění náhradních dílů......
Navíc si připravte cca vice než 2 500 000 Kč ročně na reklamu To je:katalogy, TV reklama, výstavy,školení instalatérů..... a mužete začít prodávat Než jste začal, tak už dle vašeho propočtu - 14 651/ kotel Teším se na další konkurenci. :-) Začíná sezona tak mužete začít :-) s pozdravem Lukeš