Autor: hedvika kolařová Datum: 05.04.2011 18:34 | uživatel: 104728
| Fotogalerie:
Pokud chcete nová okna či dveře domů, Mohu jen doporučit jednu z nejspolehlivějších firem co znám a mám osobní zkušenost s Firmou Okno Therm. Domluvy Super, Okna perferkní, přístup firmy a pracovníků Výborný, vše perfektně sedí, žídný problém v práci, v komunikaci , v dodání. Vše perfekrní. Pokud uvažujete nad novými okny či dveřmi Mohu Jen Vřele Doporučit Firmu OKNO THERM se sídlem v Kaplici a pobočky mají po celé ČR. TÍMTO BYCH CHTĚLA CELÉ FIRMĚ OKNO THERM VELICE PODĚKOVAT ZA OCHOTU, VÝBORNOU SPOLUPRÁCI, PERFEKTNĚ ODVEDENOU PRÁCI I VELICE SLUŠNÉ A VSTŘÍCNÉ CHOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ . VELKÝ DÍK firmě OKNO THHERM a panu Lukášovi Lidiakovi na pobočce v Mostě.
odpovědět na příspěvek |
|
| |
 | Autor: hedvika kolařová Datum: 22.04.2011 22:28 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 104728 reakce na ... | To mě mrzí,Vám to možná zavání, ale já mám 5dětí a jsem bez práce a nemám zapotřebí v mém věku někomu dělat reklamu, jen jsem chtěla svým příspěvkem pomoci lidem, kteří se Oprávněně bojí důvěřovat firmám a kor nyní co se týče zrovna Oken.
|
|
| |
 | Autor: Vladimír Prokeš Datum: 23.04.2011 07:53 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 101819 reakce na ... | Přeji aby to bylo tak jak říkáte. Mám zkušenosti přesně jako pan hetzer. Někdy stačí když pracovníci po sobě zametou a uklidí a v tu chvíli jsou nejlepší na světě.
|
|
 | Autor: Petr Cimrman Datum: 19.01.2012 10:26 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 101934 reakce na ... | Přesně tak. Mě úderníci z Oknothermu taky osazovali okna a nemůžu říct, že bych je mohl nějak zvlášť chválit. Ono to není ani tak o práci kterou odvedou v montovně... ta podle mě je O.K. Spíš je to o těch fušérech co je pak nandavaj. Mě se třeba stalo, že ač jsem měl záměrně nechané otvory o 3cm větší než bylo ve výkrese (nemyslím prostor na parapetní lištu... s tou sem počítal a byla i ve výkrese), stejně tam ty okna nemohli dostat. Tak mi navrhli, že ty okna prostě ze spodu zaříznou maflem, že to tak běžně dělaj... Tak sem raději uboural zeď protože nejsem padlej na hlavu, abych si nechal uřezat okna od typa co je vyučenej kuchař. A když jsem se trochu popídil v okolí tak na něj všichni jen nadávaj. Takže zkušenost je taková... vykašlete se na reference z takovýchhle diskusí, když stejně nevíte co za trotly vám to tam bude osazovat.
|
|
| |
 | Autor: hedvika kolařová Datum: 06.04.2011 16:47 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 104728 reakce na ... | Fotogalerie:
| Já jsem opravdu velice spokojená s firmou Okno Therm i s komunikací po montáži, na cokoli jsem se chtěla dodatečně zeptat, také vše naprosto perfektní, ochota, vstřícnost a hlavně, fakt kvalitně odvedená čistá práce a vše sedí suprově, montéři pracovali výborně, nic nebyl pro ně problém, vše zvládli na výbornou. Koukněte sami. Před a Po montáži. Kolářová Hedvika.
|
|