Hliníkové vstupní dveře Aluprof MB-70

Autor: Petra Vlčková
Datum: 16.07.2011 11:00
uživatel: 105548

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s hliníkovým dveřním profilem Aluprof MB-70. Necháváme si rekonstruovat starší dům a tak jsem hlavně dávala pozor, abych se ani nepřiblížila k polským plastovým oknům a zvolili jsme nakonec 6-komorový profil Veka Alphaline s izolačním trojsklem od brněnské firmy Oknoservis. Její zástupce nás varoval před polskými levnými profily, jaké však bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že dveře, které nám doporučit, jsou polské výroby (Aluprof). Smlouvu už máme podepsanou, zálohu zaplacenou, tak mi nezbývá než věřit, že se mi tohle "přehlédnutí" nevymstí...
Budu ráda za jakékoliv informace o tomto dveřním profilu a případné zkušenosti s ním.
Předem velice děkuji.
P. Vlčková

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Chronologický seznam příspěvků
Petra Vlčková13.02.2012 11:42
Martin Kovar21.07.2011 15:19

Datum: 13.02.2012 11:42 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 105548
reakce na ...
Dobrý den,
tak po asi půlroční zkušenosti s dveřmi musím konstatovat - katastrofa. Dveře se neustále zasekávaly, nešly buď odemknout nebo naopak zavřít (západka byla zaseklá uvnitř), dvakrát nám měnili rozvoru a technik mi říkal, že s tímto se ještě nesetkal, že ostatní s těmito dveřimi problémy nemají... Navíc jimi citelně profukuje, stejně jako okny s 6-komorovým profilem Veka Alphaline s izolačním trojsklem. Nevím, jestli je to způsobeno letošními výrazně nízkými teplotami, ale obě okna v místě těsnění na levém křídle profukují. Reklamovala jsem to jako závadu před 10 dny a zatím se nic neděje... Začínám si myslet, že původní dřevěná kastlová okna byla lepší a tahle "investice" do plastů byly jen vyhozené peníze.

Autor: Martin Kovar
Datum: 21.07.2011 15:19 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 101818
reakce na ...
To by zaujimalo aj mna. Tiez ich uz mame objednane.
Ale musim sa zastat tych "polskych" vyrobkov ... urcite ich nemozete hadzat vsetkych do jedneho vreca. To plati vo vsetkom a urcite aj v oknach :-).

odpovědět na původní příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.