NIBE Split 4 - 12 KW nebo Zubadan ci Euronom?

Reklama
TM Tomas Mraz @tomas.mraz před 12 roky08.09.2011 10:03:00
NIBE Split 4 - 12 KW nebo Zubadan ci Euronom?

Dobry den, chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenost s temito tepelnymi cerpadly vzduch - voda, pripadne jak jste spokojeni. Jsou v mem uzsim vyberu, od zubadanu PUHZ 100 YHA2 mne trochu odrazuji nektere diskuni prispevky zde na foru a take to, ze mi po dotazu nebyly od prodejce zaslany parametry pri - 15 - zejmena COP, pry to mitsubishi neuvadi, coz je podle mne vysmech, kdyz se chlubi 100% vykonem, tak mne zajima, pri jakem COP, pry COP 1 by to podle dokazal kde kdo...Dale jsem narazil na velmi levne svedske TC Euronom, ale o tom jsem nenasel zadne reference a ani tam jsem z prodejcu nevytahl zadne parametry pry nejnizsich minusovych teplotach...Jake TC vzduch voda by jste mi poradily (ztraty 8,8 KW, topeni pouze elektrinou)?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.