Kotel Dakon dor 24 zkusenosti poradna

Reklama
DH david hynek @david.hynek před 12 roky20.09.2011 11:15:00
Kotel Dakon dor 24 zkusenosti poradna

dobry den,
vlastnime starsi typ kotle dakon dor 24 chtel bych se svami podelit o zkusenosti s timto kotlem a dalsi bych chtel ziskat prestehovali jsme se do starsiho domku kde tento kotel byl instalovan s rozvodem v zeleznych trubkach a starych litinovych radiatorech udelali jsme komplet novy rozvod do medi a vymenily vsechny radiatory za nove korada s kotlem jsem zattim zpokojen jen se mi nedari udrzet ho pred noc kdyz ho v 9hodin naplnim az po okraj tak do rana cca 7h. nevydrzi zhasne obcas se mi take stane ze mi teplota vyleti na 100stupnu proc se tak deje? roztapim s malou vrstvou uhli a mini triskamy bocni pruduchy mam z pulky otevreny a spodni dvirka zavreny ? delam neco spatne? budu rad kdyz se uzivatele s timto kotlem rozepisi a podelime se o typy a rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

21 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.