Autor: Tomáš Novák Datum: 21.09.2011 22:47 | uživatel: 100408
| Zdravím, dělám rekonstrukci v paneláku v Praze 6 a řemeslník mi nabídl tyhle ceny....co na to říkáte? neni něco moc drahý? Práce Cena Poklad plovoucí podlahy 180/m2 Lišty plovoucí podlahy 80/m Obklad WC 380/m2 Koup 430/m2 Kuch 380/m2 Dlažba Koup, Chodba, WC 380/m2 Strop Sádrokarton + malování + instalace bodovek 430/m2 Zdi 1) Vyrovnání finálkou + malování 150/m2 2) Perlinka + štuk + malování 230/m2 Geberit Usazení 1000 Nemusim mít nutně někoho nejlevnější, protože kdoví jak kvalitně by to udělal, ale zase aby mě zbytečně nenatáhli, protože tomu nerozumím. Díky, Tom
odpovědět na příspěvek |
|
| |
Autor: Jiří Konstruktér Datum: 17.12.2011 13:43 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 104575 reakce na ... | Dobrý den. Koukněte se na tento odkaz http://remesla-jirikov.cz/?page_id=1506 a zjistíte kolik za co beru já jako živnostník a budete mít představu o ceně. Jinak ty ceny jsou v porovnání s mím ceníkem prací předražené, pokud ovšem jde jen o práce bez materiálu. Neuvedl jste zda jde jen o ceny za práci nebo i s materiálem!!! S pozdravem J.Plavec. *Poznámka* -co je drahé nemusí být zrovna kvalitní -co je levné, nemusí být zrovna nejhorší Cena rozhodně nerozhoduje o kvalitě a kdo si to myslí, tak je na omylu!
|
|
| |
 | Autor: Jiří Konstruktér Datum: 18.12.2011 06:40 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 104575 reakce na ... | Už to vidím, nečetl jsem to celé, pouze jsem četl původní dotaz. Tak to tedy znamená, že je to předražené!!! J.Plavec. *k cenám z dotazu do závorky uvedu, za kolik bych to dělal já jako živnostník, faktura samozřejmostí* Práce Cena Poklad plovoucí podlahy 180/m2 (100,- včetně lišt a myrelonu) Lišty plovoucí podlahy 80/m (v ceně pokládky podlahy) Obklad WC 380/m2 (250,-) Koup 430/m2 (250,-) Kuch 380/m2 (250,-) Dlažba Koup, Chodba, WC 380/m2 (250,-) Strop Sádrokarton + malování (max.290,-) + instalace bodovek 430/m2 (100,- kus osazení, včetně zapojení a kompletace) Zdi 1) Vyrovnání finálkou + malování 150/m2 (70,-) 2) Perlinka + štuk + malování 230/m2 (180,-) Geberit Usazení 1000,- (500,- usazení, včetně napojení na vodu a odpad) Vše jsem uvedl jen proto, abych poukázal na předraženost některých živnostníků a firem, jsou to většinou zlatokopové a chtějí rychle zbohatnout. Více informací o cenách naleznete na mém webu viz odkaz na ceník výše.
|
|
| |
 | Autor: Jiří Konstruktér Datum: 03.01.2012 15:49 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 104575 reakce na ... | Podle mého o cenách nerozhoduje kraj nebo město, ale jen lidé samotní. V praze jsem realizoval také pár zakázek za úplně stejnou cenu uvedenou v mém ceníku. Jsou řemeslníci drazí a levní a pokud bych bydlel v praze, tak bych rozhodně ceny ponechal na stejné hodnotě jako je mám teď, nejsem totiž žádný vydřiduch a na rozdíl od ostatních řemeslníků jsem ochoten přizpůsobit cenu představám zákazníků. ZVEDAT CENY UMĚJÍ VŠICHNI DOBŘE A RYCHLE, ALE ZLEVNIT A PŘIZPŮSOBIT CENU PŘEDSTAVÁM ZÁKAZNÍKŮ, UŽ DOKÁŽE MÁLO KDO!!! Je to jako při zdražování benzínu-zvedne se DPH nebo cena za barel a všichni zdražují, aniž doprodají staré zásoby a pokud se DPH a nebo cena za barel sníží, tak už nikdo nezlevní hned, ale čekají na vyprodání zásob a na reakci konkurence a to je žiďárna. Takhle to posuzuji i u ostatních cen (práce, služby atd.). S pozdravem, Jiří Plavec.
|
|
Autor: Jan Šnajdr Datum: 22.09.2011 20:06 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 100383 reakce na ... | Ceny si myslím odpovídající,ale např. co znamená usazení geberitu?Pouze usazení modulu nebo i napojení odpadu a vody?pokud je to modul pro suchou montáž a ta cena je pouze za vyvážení a našroubování tak je to dost.Cena obkladů je také relativní záleží jaký formát jaké ozdoby kolik zásuvek kolik různých zákoutí ,rantlů ,poliček atd.Mě třeba dělal obkladač kuchyň do L 250x250cm výška obkladu 50 cm kachle 15x15 cm 2 hodiny a pak to spároval max 0,5 hodiny kvalita super ,skříňky linky dosedly beze spáry na horní hranu obkladu po celé délce.To jen pro představu.
|
|
Autor: Vladimír Křen Datum: 22.09.2011 14:56 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 100035 reakce na ... | Ono se na to těžko odpovídá. Představte si že by jste to dělal sám a měl by jste na místo akce přijet vlastní dopravou, udělat si kompletní přípravu a najednou zjistíte že to až tak drahé není. Každý máme nějakou cenu práce za hodinu, jenomže nemohu zde počítat jenom vlastní práci kdo mi zaplatí to ostatní.
|
|
 | Autor: Tomáš Novák Datum: 22.09.2011 15:00 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 100408 reakce na ... | Dopravu pracovníka a materiálu si účtují zvlášť. Jakou přípravu myslíte? Bourání si také účtují zvlášť. Materiál tu je připravený.
|
|
| |