Bouchání v panelákových stoupačkách

Reklama
DH Denisa Hůzlová @denisa.huzlova před 12 roky20.11.2011 18:43:00
Bouchání v panelákových stoupačkách

Dobrý den,

potřebovala bych poradit ohledně hlučného topného systému v panelovém domě. Již třetí topnou sezonu jsem nucena taktéž poslouchat téměř neustále bouchání ozývající se ze stoupaček. Jelikož v bytě 2+1 jsou stoupačky zrovna v obou obytných místnostech, je to velice nepříjemné. Domovník byl upozorněn už před rokem a půl, ale přesto jsem dosáhla akorát vyměnění kompenzátorů ve třetím poschodí - já bydlím v přízemí.
Dalším problémem je také zjištění místa vzniku nežádoucích zvuků. Nad námi totiž bydlí neslyšící a ostatní nájemníci "prý" nic neslyší. Zvuky jsou někdy kovové a někdy takové jakoby "trhavé" (něco jako praskání dřeva v ohni). Přijde mi, že se zvuky začnou ozývat, když se zahřívá nebo chladne vratná stoupačka - někde se vypne/zapne topení.
Přečetla jsem si zde na jiných diskusích se stejným tématem většinu příspěvků a ráda bych konečně začala věc řešit pořádně. Bydlím v Plzni a kdyby náhodou někdo věděl o spolehlivé topenářské firmě, která se těmito nepříjemnými záležitostmi zabývá (jak známo, některé firmy se k tomu staví odmítavě), byla bych velice vděčná.

Předem děkuji za jakoukoli radu,
Hůzlová

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.