Nadměrná spotřeba energie za jeden a půl měsíce u spol. ČEC

LB Lenka Balgová @lenka.balgova před 12 roky16.12.2011 01:16:00
Nadměrná spotřeba energie za jeden a půl měsíce u spol. ČEC

Dobrý den, obdrželi jsme krásnou fakturku na cca 19.000,- (bez odečtení záloh) za období od 1.9.2011 - 18.10.2011, spotřeba činila cca. 4200 kwh, za prvních 8 měsíců u E-onu v roce 2011 jsme měli spotřebu 3800 kwh, není to vůbec logicky možné... máme stále stejné spotřebiče a nynější spotřeba, po instalaci elektroměru nového, je zase na stejném průměru jako loni - zima 15-20 kwh denně, to nedá 4200 za měsíc a půl ani náhodou... Další zvláštní věcí je, že starý elektroměr jsme poslali na revizi, ale ten je v pořádku... nelogický svět.... Vše krásné k Vánocům máme od společnosti Českého energetického centra jih, které ani neví jestli je a.s. nebo s.r.o. Ani kdo koho zastupuje... klientské centrum zastupuje Lucembursko a Londyn... normalni energeticke centrum zase kyperska cosi... O dalších nesrovnalostech ani nemluvím, jejich pracovníci už u nich nepracují... u dveří se představují jako spol. E-on nebo ČeZ, asi podle toho, od koho odebíráte energii. Celý případ bychom chtěli nechat pořádně prozkoumat, už díky známostem víme jak, nikdo jiný ani na regulačním nejvyšším úřadě Vám nebude schopný poradit. Jestli máte obdobnou zkušenost, prosím ozvěte se mi. Čím víc nás bude, tím to bude lépe řešitelné. S pozdravem Leňa.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.