Údržba podlahy

Autor: PETR BOGAR
Datum: 01.01.2012 10:55
uživatel: 106771

Dobrý den,

máme nově podlahu balterio grandeur. Podlaha je to velmi pěkná, ale oproti jiným, které máme v jiných pokojích je na ni šíleně vidět každá ťápota a šmouha. Poradí mi někdo nějaký dobrý přípravek na ošetření?

Díky a hezký nový rok

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Chronologický seznam příspěvků
PETR BOGAR23.02.2012 21:45
Anna Krausová23.02.2012 13:47

Datum: 23.02.2012 13:47 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 105331
reakce na ...
Mohu se zeptat jaký máte odstín? My se chystáme kupovat také Grandeur odstín 595 Viktoriánský dub. Jednak je podlaha tmavá a to už samo o sobě je pro údržbu rizikové...děkuji za info

Autor: PETR BOGAR
Datum: 23.02.2012 21:45 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 106771
reakce na ...
Dobrý den,

koupili jsme Dub Roussillon, ale problém, který jsem popisoval se vyřešil změnou saponátu (ne zcela), ale pokud Vám mohu poradit, vyberte si jinou značku. Podlahář mne totiž již při výběru upozornil, že díky tomu, že jsou to velkoformátové lamely, zámky občas vržou. Tenkrát jsem tomu nepřikládal důležitost - nyní už ano. Skutečně vržou. Není to sice nic dramatického, ale od podlahy za tuto cenu bych to neočekával. Tuto značku již nikdy více.

odpovědět na původní příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.