Koš TZB

Autor: Jozef Homola
Datum: 07.01.2012 15:42
uživatel: 100172

Vážený pane administrátore, právě mne došla trpělivost a prosím pouvažujte, zda je technicky možné přidat rubriku, tak jak jsem ji nazval. Tam by pomocí filtru byly odkazované příspěvky jalové, hanlivé, urážející a podobně. Nebo je tam může posílat nějaký administrátor. Nemám chuť se prodírat mořem červených příspěvků, které se hned tak nevidí. Neudělá-li se tomu přítrž, může to být (možná už je) konec tohoto fóra. Bylo by to nanejvýš demokratické, protože by nikomu neodepřela možnost se zde vyzvracet akorát by to bylo na správném místě.
Děkuji za pochopení.

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Chronologický seznam příspěvků
Vladimír Motl09.01.2012 17:40
Karel Schneider08.01.2012 16:04
Laďa Jaskva08.01.2012 15:06
Vladimír Motl08.01.2012 11:43
vaclav Tomek08.01.2012 10:40
Vladimír Motl07.01.2012 19:01
petr kocina07.01.2012 18:12

Datum: 09.01.2012 17:40 upozornit redakci
uživatel: 100066
reakce na ...
Děkuji touto cestou redakci za smazání vulgárních příspěvků psychopata jménem " svaton tesko " a znemožnění jeho dalšího přístupu do této diskuze.

Věřím, že vám děkuji i jménem ostatních slušných účastníků této diskuze.

Autor: Karel Schneider
Datum: 08.01.2012 16:04 upozornit redakci
uživatel: 100020
reakce na ...
Pane Homolo,
samozřejmě je to velká chyba admina, dám i po roce 4 jména, která tady nemají co dělat, snížení odborné úrovně je přímo hmatatelné, čertví o co adminovi vlastně jde. Doplním svůj vánoční vstup, obdivuji, že jste to pořád vydržel, úděl je vskutku sysifovský, ale neměl by se vzdávat. Málokdo, jako Vy, umí složité technicko-fyzikální věci podat srozumitelně, zdraví Karel Schneider, Lčovice

PS: přejmenoval bych to odklánění na: Žumpa TZB

Autor: Vladimír Motl
Datum: 07.01.2012 19:01 upozornit redakci
reakce na ...
Váš příspěvek beru naprosto vážně, protože Vás znám z diskuzí na téma vytápění. Opravdu se na TZB občas lze setkat s vulgarizmy a lacinými scestnými argumentacemi - myslím, že se sem občas zamíchá nějaký "diskutér" z těch aktuálních témat na iDNES, novinky c.z. a pod. Když to řeknu bez servítků tak na tyhle blby neberu vůbec zřetel. Podstatná část názorů na tomhle portálu má velkou vypovídací hodnotu a každý si příspěvky musí přebrat sám. Jde jen o to umět se přinutit nebrat něco na vědomí, což je někdy těžký úkol.

Autor: vaclav Tomek
Datum: 08.01.2012 10:40 upozornit redakci
uživatel: 100747
reakce na ...
Jenomže pane Motl povídat si, je potřeba i s těma blbama.Pokud jsou slušní.Kolikrát mám chuť napsat inteligentovi,aby šel do prdele a už tu neotravoval a že kdyby byl u nás v hospodě tak by dostal na budku.Ale proč bych to psal já blb,když vám inteligentům to jaksi nevadí.Vy potřebujete jakousi oporu ,aby jste se nenaklonili příliš tam nebo jinam .Aby jste se z těch výpočtů nezbláznili,protože ten život je jaksi o něčem taky jiném .Co je rodině platné,když chlap má celý den tužku v ruce a lítá od počítače k elektroměru a tvoří tabulky,z baráku dělá ten NED, když jeho ženská ,kterou to vůbec nezajímá dá týden co týden 400kč za kadeřníka a prokouří stovku deně.Ano i já se někdy honím abych vydělal prachy,které pak půjčil synovi na zateplení a čekal že je dostanu tehdy pokud muje dají v zelená úsporám .Když ne tak je nikdy neuvidím .To je pro ty co tu řvali že je platba zelená úsporám ohrožena a při tom omdlívali.No jo,ale já bych neměl ani prachy ani zateplení ,narozdíl od nich.Dopadlo to dobře.Takže tak se na to dívám já.Nic se nemá přehánět.

Autor: Vladimír Motl
Datum: 08.01.2012 11:43 upozornit redakci
reakce na ...
Pane Tomku, i když vám v tom příspěvku trochu nějaký výraz ujel tak Vás za blba nemohu považovat, protože píšete pěkně a má to hlavu a patu. Když mluvíme o blbech tak tím myslíme n.př. toho tomek. tesco, co tady včera jen vylil svoji nenávist.

Autor: petr kocina
Datum: 07.01.2012 18:12 upozornit redakci
uživatel: 105454
reakce na ...
maximalni souhlas - obavam se, ze to bude nemozne.

jak oddelit zrno od plev - na to zadny automat jeste nereaguje.
ovsem spolek se o to snazi maximalni merou - likvidace vseho.

mozna vas ale budou zajimat solary,ktere udal pan Smrcka vcetne tabulky.bohuzel jsem se na to jeste podrobne nepodival - jen a jen teorie,jak to je v praxi si budu muset dat do souvislosti.

Autor: Laďa Jaskva
Datum: 08.01.2012 15:06 upozornit redakci
uživatel: 100179
reakce na ...
maximálmí souhlas s maximálním tvým souhlasem. už jsem to probíral s redakcí TZB a napsali mě, že tebe odstřihnout, je neřešitelný problém. já jinak nemám problém diskutovat s kýmkoliv a o čemkoliv, co znám. a znám toho na rozdíl od tebe více, ale nehraji si na velkého vůdce pasivní revoluce v Česku, na Moravě i Slezsku.
jinak by mě zajímala ta procedura, jak by to někdo vyřazoval, kdo by dělal nějakého arbitra, jak by se rozlišoval světec od neznaboha, blb od chytráka, vzdělaný, inteligentní, slušný a celkové pozitivní člověk, třeba zrovna od tebe. to by mě zajímalo to kritérium. napadla mě akorát jedna možnost a to je hodnocení třeba od 10 různých abonentů udělováním nějakých červených karet. po dosažení 5 červených by abonent získal titul blb a po dosažení 10 červených doživotní titul kocini.

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.