kotel

Autor: franta vrána
Datum: 17.01.2012 10:33
uživatel: 108071

diky za radu taky sme to tu řesily a byly takové nazory že by to pomohlo.....no nicmene jsem laboroval dal a nakonec jsem skoncil u maleho snekového radialního ventilátorku…0,5amp 200volt a a ma psano 63wat ale jak je jeste trosku privrený aby nedaval zase moc vzduchu tak bere jen 27wat.....a musim říct ze veskerý problem VYŘEŠEN!radiatory jsou na 38 stupnů (v baraku je kolem 23stupnu)spatecka vrací 30stupnu..z komina nevidis vubec ani naznak ze se topí!!!když jede plynový kotel co mam jako zalohu když olejový vypne nebo je odstave tak de aspon pára…tady u toho vubec nic!tak se mi konecne dostala odmena za 3mesice prace na kotli… spotřeba je za hodinu 0,82 litru když je venku minus 5stupnu…mam ale plastová trojitá okna a ty delaj taky hodne pac u drivejsích špaletových bych to asi pri tehle litraži nedokazal…ven­tilátor je původne na peletkové a regulované kotle takřka na vse…uhlí…drevo­..štepka..ale i olejové a stal s daní 3700kč ale nasel jsem u vyrobce cloveka a nechal mi ho za 2,5tis(kdyby mel nekdo zajem mohu sehnat…jsou tři druhy výkonové,foto napožádání...­...)tak jsem konečne spokojen..přeju vsem hodne zdaru…

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Chronologický seznam příspěvků
franta vrána27.02.2012 11:27
Milan Jakovec27.02.2012 01:17

Datum: 27.02.2012 01:17 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 104239
reakce na ...
Franto, prosím o e-mail, mám nekotelní dotaz...

Autor: franta vrána
Datum: 27.02.2012 11:27 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 108071
reakce na ...

odpovědět na původní příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.