PODLAHOVKA OD A DO Z......

Autor: MARTIN HÁZL
Datum: 21.01.2012 00:20
uživatel: 108361

Fotogalerie:

DOBRÝ VEČER..ZAČAL JSEM REKONSTRUOVAT DOMEK 1965,HLAVNÍ NA POŘADÍ BYLO ZRUŠIT DŘEVĚNÉ PODLAHY A VYVÉZT HAFO ŠKVÁRY...TUDÍŽ JSEM SE DOSTAL NA PŘEKLADY VYLITÉ MEZI S SEBOU BETONEM(CELÝ DOMEK CCA 150M2) KOMPLET PODSKLEPEN (ODIZOLOVANÝ,DRENÁŽE) SKLEPY SUCHÉ A VYTÁPĚNÉ RADIÁTORY....A MOJE OTÁZKA NEBO RADŠI PROSBA(JELIKOŽ TO CHCI UDĚLAT CO NEJLÉPE) ZNÍ CO A JAK ZAČÍT POKLÁDAT NA TAKTO OBNAŽENÝ POVRCH..????? PODOTÝKÁM,ŽE MAM K DISPOZICI VÝŠKU CCA 17CM.PODLAHOVKU SI UDĚLÁM SE ZNÁMÝM,KTERÝ JE POKLÁDÁ. V HLAVĚ TO MÁM USPOŘÁDANÉ ASI TAKTO PODLAHOVÝ POLYSTYRÉN CCA 10CM NA NĚJ HNED POLYSTYRÉN S NOPY A TRUBKAMI A BETON ČI ANHYDRIT-ASI VYHRAJE JE TO HNED A CHCI BRZO BYDLET..DÍKY ZATIM

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Datum: 21.01.2012 01:04 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 100179
reakce na ...
Dobrý den. Pokud máte rovinu, že se dá přímo bez úpravy pokládat EPS, tak bych položil rovnou 12 cm EPS 100 Z a ty trubky přisponkoval pomocí spec. sponek. Je to sice pracnější, nicméně lacinější, jak používat systémové desky s nopy. Na EPS by se měla položit fólie, aby při vylévání anhydritu nedošlo k podtečení pod EPS, protože to by se všechno zničilo a ta případné úspora za fólii nestojí za řeč. Pokud to budete dělat se známým, který se tím zabývá, tak nepochybuji, že máte každou místnost nadimenzovanou podle vypočítaných tepelných ztrát. Protože jak to jednou zabetonujete, tak to bude navěky a mělo by to fungovat ppořádně od samého začátku. Odkaz : http://www.eurosystemy.cz/podlahove-topeni-prodej.htm
S pozdravem Laďa

odpovědět na původní příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.