Jaká střešní plastová okna

Autor: Jirka Novák
Datum: 23.01.2012 15:00
uživatel: 102771

Dobrý den.
Stojím před rozhodnutím jaká střešní okna do nového RD. Budu jich mít celkem 8ks doporučený rozměr pro můj sklon střechy je 78x140. V místnosti budou vždy dvě okna. Místnosti nejsou velké tak max 5x4m. Proto zvažuji rozměr 78x114. Dnes je mnoho výrobců střešních oken počínaje Veluxem, Roto, Fenestra, atd. Ale já se stále více zaobírám myšlenkou plastových střešních oken. Můžete mi někdo říci své zkušenosti? někdo kdo už je má nějaký čas nainstalovaný? Každý stále chválí Velux. je to dřevo mají super povrchovou úpravu atd. Já tomu rozumím ale stále mi nikdo nebyl schopný říci proč ne plastová vícekomorová okna? Stále se každý ohání jen tepelnou roztažností. Což dřevo podle mě má také i když ne asi tak velkou jako plast. Ale o jaké roztažnosti se vůbec bavíme? Řádově v desetinách mm? více? Zatím jsem pro fenestra plastic záruka 10let http://www.oknastresni.cz/stresni-okna-fenestra/plastic.php

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.