NESKUTEČNÁ JEDNÁNÍ PANA MATOUŠKA - ZNEUŽÍTÍ tzb-info.cz

Autor: Jirka Jiří
Datum: 26.01.2012 07:37
uživatel: 108436

Dobrý den.
2012 jsem na e-mailovou adresu i Vaší společnosti odeslal z e-mail s předmětem: "Předběžná poptávka - výběrové řízení na plastová okna" (zakázka je v řádech statisíců Kč). V průvodním dopise jsem požádal o zaslání odpovědí do 2012 (tedy z mého pohledu dostatečná týdenní lhůta). Do dnešního dne 2012 jsem od Vaší firmy neobdržel jedinou reakci na můj e-mail (v průvodním dopise je i tel. kontakt na mou osobu - a také bez odezvy). Protože se chystám na stránky tzb-info.cz následně popsat své zkušenosti s mnou oslovenými společnostmi v oblasti dodání plastových oken pro můj penzion, žádám Vás v této fázi již pouze o případné rozumné zdůvodnění, proč Vaše společnost nereagovala adekvátně (byť i odmítavě) na mou korespondenci.
Jistě pochopíte, že Vaše společnost (bohužel nebyli jste jediní, což by Vás ale nemělo "uklidnit") nebude na uvedeném webu tzb-info.cz hodnocena pozitivně.
Ať se tento e-mail dostane prvotně ke čtení ve Vaší firemní struktuře ke komukoliv, žádám ho tímto, aby tento text předal vedoucímu obchodního oddělení, nebo ještě lépe jednateli či řediteli společnosti.

Děkuji a jsem s pozdravem, avšak nějak se mi příčí přát Vám budoucí úspěchy ve Vašem podnikání

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Chronologický seznam příspěvků
Dalis Dobrota13.04.2012 12:05
bob svaton26.01.2012 11:20
Miloslav Veselák26.01.2012 10:42

Datum: 13.04.2012 12:05 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 106503
reakce na ...
Když nemáte na telefon, tak se nedivte, že vám ani neodpoví. Víte kolik je lidí, kteří si dopisují emailama a pak nic nekoupí? Nikde není daná povinnost odpovídat na emaily psané anonymem. To znamená pisatele, který neuvádí adresu, telefon nebo webovou stránku s kontakty.

Autor: bob svaton
Datum: 26.01.2012 11:20 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 108292
reakce na ...
A oni maji nejakou povinnost reagovat? Na cca 50 nabidek tak jeden odpovi zamitave a tak 4-5 kladne. Jinak je to bez odezvy.

Autor: Miloslav Veselák
Datum: 26.01.2012 10:42 odpovědět upozornit redakci
uživatel: 104051
reakce na ...
Vypadáte trochu naštvaně, stojí Vám to za to?

Občas se při emailové komunikaci stává, že nesprávně zafunguje antispamový filtr. Nemohl to být tento případ?

Co tedy očekáváte od svého příspěvku? Zvedněte telefon a zavolejte jednateli společnosti. Pokud bude jejich jednání zavrženíhodné, pak je pranýřujte. Ale občas bývá zvykem použít více způsobů komunikace před veřejným osočením.

P.S. Pana Matouška neznám.

odpovědět na původní příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.