problém s podlahovkou

Autor: Viktor Čistič
Datum: 05.02.2012 20:12
uživatel: 108622

Zdravím všechny, před necelým rokem jsem koupil byt po rekonstrukci, ve kterém je podlahové vytápění v kuchyni a koupelně (místnosti vedle sebe). Vše fungovalo až do ledna t.r., kdy jsme odjeli na měsíční dovolenou a pro jistotu podlahové topení vypnuli - je vytápěno s "odpadní" teplou vodou, která se vrací zpět do výměníku. Po příjezdu bylo v bytě cca 15-17C, podlahové topení jsem opět zapnul přes termoventil a i když v přívodních trubkách byla horká voda, topení v podlaze netopilo. Kontaktoval jsem tedy původního majitele a ten mi trochu nejistě poradil zatopit radiátorem v obývacím pokoji, protože je údajně tato podlahovka na něj napojena...za cca 15hodin se podlahovka trochu zahřála, ale v žádném případě se nevrátila na původní tepelnou hodnotu. Jen doplním, že jsme ani minulou zimu radiátory nezapínali, podlahovka stačila. Stejný problém je v koupelně, také je velmi vlahá. Má někdo nějakou radu? Díky moc a omlouvám se za dlouhý příspěvek.

odpovědět na příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.