vytápění chalupy

PS Petr Smolka @petr.smolka před 11 roky23.01.2013 12:27:00
vytápění chalupy

Dobrý den,
potřeboval bych poradit s vytápěním velmi staré, památkově chráněné chalupy. Vytápím obývák, kuchyň a ložnici krbovými a kuchyňskými kamny a bukovým dřívím. Teplo je to příjemné, bohužel trvá skutečně dlouho, než se dům vyhřeje. Proto bych rád volil "předtápění" na dálkové ovládání pomocí SMS. Dům má nová kastlová okna a 90 cm tlusté zdi, asi 1/3 je kamenná.Zkrátka když chci v pátek odpoledne přijet, aby tam už od rána něco málo hřálo. Plyn v dosahu není a elektřinu z bezpečnostních a cenových důvodů před odjezdem vypínáme. Napadlo mě něco na propan-butanovou bombu. Existuje něco takového? Či existuje nějaká alternativa? Znovu zdůrazňuji, že jde o topení na cca 5-8 hodin s tím, aby tam nebylo vyloženě 0°C při příjezdu.
Předem děkuji za radu !

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.