Zateplení podkroví a monáž SDK

Rubriky:

Reklama
LN Lukáš Nekvinda @lukas.nekvinda před 11 roky12.04.2013 11:29:00
Zateplení podkroví a monáž SDK

Dobrý den,
potřeboval bych poradit při zateplení podkroví a montáži SDK. Mám vymyšlenou skladbu střechy tímto způsobem. Do krokví vložím tep. izolace na výšku krokve (200mm). Pod krokve na kolmo našroubuji latě (např. 60/40mm), tak aby mezi nimi bylo 600mm pro vložení tep. izolace. Na tento rastr z latí upevním parozábranu, dále našroubuji na latě přímé závěsy a na ně CD profil. Tím mi vznikne mezera(počítám, že tam vytvořím 40-60mm), vyplním opět tep. izolací a až následně na to upevním SDK.
Chtěl bych se zeptat zda nevadí, že rastr do kterého se kotví SDK je opačně než má většina výrobců v manuálech (i když občas je k vidění i tento směr).
Je na tomto postupu něco zásadně špatně nebo je můj návrh správný? Parozábranu nechci dávat hned pod SDK abych se vyhnul zbytečnému narušení parozábrany vruty co drží SDK.
Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.