Jak a čím vyrovnat svislé plochy betonové terasy?

Rubriky:

Reklama
RS Radim Stavinoha @radim.stavinoha před 11 roky15.06.2013 07:06:00
Jak a čím vyrovnat svislé plochy betonové terasy?

Dobrý den. Naše terasa je cca 50cm betonu nad zemí (35m2) spojena s RD. Celá bude zastřešena s mírným přesahem. Je vylívána po částech a boky terasy nejsou rovné, jsou tam přesahy jednotlivých vrstev i 2-3 cm (viz přiložené foto) a jsou do vrtule. Terasa je minimálně vyspádovaná. Finální povrch bude z kamínkového koberce (voděpropustný) a boky nataženy marmolitem.
1. je potřeba hydroizolace?
2. je možno použít skladbu povrchu boků, která mi byla doporučena: penetrace-flexi mrazuvzdorné lepidlo-soklová omítka-perlinka+lepidlo-penetrace pod marmolit-marmolit? Nespadne to časem vlivem zatékání vody mezi beton a tu skladbu materiálů, kterou jsem popsal?
3. Je nutné použít balkónové ukončovací profily nebo co jiného?

Dalsí možnost by prý byla: 2cm styroduru, nalepéného + podpěněného v místech kde betonu chybí nejvíce+ kovové talířové hmoždinky a pak marmolit.

Nebo mi ve stavebnimách radili "retrifikační" maltu, na ní marmolit.

Jsem laik, co si neví rady a proto prosím o radu a o vaše zkušenosti. Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.