jaká krbová kamna zvolit?

Rubriky:

Reklama
KM Kamil Mitáš @kamil.mitas před 10 roky30.10.2013 08:49:00
jaká krbová kamna zvolit?

Dobrý den, prosím o informaci, nevím jaká kamna regency si objednat a zda vůbec regency nebo zda třeba postačí HAAS+SOHN Arktic. Prosím o radu. foto bytu v příloze. Celková rozloha 102 m2. stropy 2,9 m. Krbová kamna bychom umístili do: pokoj 1 pravý spodní roh.
Obývací pokoj bych doplnil stropním ventilátorem a popřípadě krbovým ventilátorem ECo fan.
Prosím o určení jaký výkon by jste mi doporučili, nyní proběhla výměna oken za plastová. rád bych aby v obývacím pokoji nebylo například více než 23 stupňů. nevím také zda jste schopni určit zda se teplo vůbec do přilehlých místností dostane. Za informaci moc děkuji. Co se týče topení tak na půlce bytu je podlahové elektrické vytápení 60W / m2 takže spíše temperace a jinak je vytápěn plynovým kotlem dakon 12/24W.
Vzhledem k tomu, že bydlím v centru HK tak možnosti dřeva budu mít tak že můžu ve sklepě uskladnit 4 metry a pod balkon přístřešek 2 metry, ale zde stojí metr krychlový narovnaného 1550 Kč tak nevím zda se mi topení dřevem vyplatí a nebude lepší nakoupit brikety.
Za reakci všem předem děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

70 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.