Oprava průmyslové podlahy

Reklama
MB Milan Bláha @milan.blaha před 10 roky11.03.2014 08:06:00
Oprava průmyslové podlahy

Zdravím vás . řešim jednu nepříjemnost nechal jsem do dílny udělat betonovou podlahu se vsypem a nejakto nedopadlo :( je to měkké drolí se to práší . realizace 23 listopadu stěhování 3.ledna a po necelém měsíci užívání je to jak 20 let starý beton .
Zhotovitel byl několikrát vyzvan k opravě ale kašle na to za což jsem mu hrozně vděčný a v odkazu se mužete seznámit s profilem firmy aby vás nahdou take podobné jednání nepotkalo (jelikož vše dokumentuji a nahrávám tak mi věřte že jen nemám umysl nekoho poškodit ale jsem schopen veškeré mnohdy i vulgární vyroky zhotovitele doložit )
http://www.ing-zdenek-habrda.estranky.cz…
- promrhal i 30 denní lhůtu na reklamci tak že nyný se akce rozdělaila na právní cestu a zaroveň na tu pracovní a to je co ted s tím .
Zatím jsem oslovil několik firem - takove vyběrové řízení na navrh technologie a ta je tak ruznorodá že nevim co zvolit každý chválí to svoje .

rozdílné jsou take ceny za opravu ketré přesahují i 1000kč/metr (je to 50m2)

nemáte někdo zkušenosti s něčím podobným jak to dostat do použitelného stavu .

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.