Digestoř - otvor ve zdi - přesnost zaměření

Reklama
LB Lenka Balašová @lenka.balasova před 10 roky12.03.2014 15:33:00
Digestoř - otvor ve zdi - přesnost zaměření

Stavíme dřevostavbu z panelů, kde je nutné již před výrobou samotného domu zadat přesně všechny montážní otvory, a to včetně odvětrání kuchyně digestoří. Ocitli jsme se v "kuchyňském Ikea vakuu" - pro nové kuchyně ještě není plánovač (až od dubna 2014) a starou z důvodu ukončení výroby a omezené nabídky nechceme. Ovšem kuchyni máme naplánovanou podle skříněk Faktum. Umístění otvoru je třeba zadat neprodleně, změny nejsou možné. Reálně hrozí, že pokud se mírně změní velikosti (šířka) skříněk, námi naplánovaná varná deska se může ocitnout nakonec pár cm víc vpravo nebo vlevo. Nemáme ještě ani vybranou digestoř. Bude každopádně na zdi a vývod bude do exteriéru.

Dotaz: lze pomocí flexi hadice později korigovat, že otvor pro odvětrání nakonec nebude přesně v ose varné desky? Asi existuje nespočet digestoří s různě mohutnými prvky, pod kterými se leccos skryje, ale přesto se preventivně ptám. Díky za odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

29 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.