Rekonstrukce podlahy (liapor, cetris, dlažba)

Reklama
PF Petr Forejtek @petr.forejtek před 10 roky15.03.2014 09:13:00
Rekonstrukce podlahy (liapor, cetris, dlažba)

Dobrý den,
mám v plánu rekonstruovat podlahu ve starém domě. V současné době je tam cca 15 cm betonu a stará hydroizolace (někde igelit, někde lepenka). Počítám s vybouráním betonu, položení izolace (nejspíš lepenka). Následně bych vytvořil jednosměrný rošt z hranolů 8 x 10 cm s rozestupem cca 40 cm. Parotěsná fólie a mezi rošt suchý podsyp Liapor (frakce 4-8), který bych prolil cementovým mlékem (1:1) pro zpevnění. Dále netkaná textilie pro zamezení vrzání podlahy a následně vrstva desek Cetris PD 20 mm. A teď dotaz: Je možné dát na tuto skladbu podlahy dlažbu 60 x 60 cm na flexibilní lepidlo? Domnívám se že díky zpevnění Liaporu by nemělo docházet k žádnému průhybu Cetris desek. Ještě dodám, že se jedná o prostor kuchyně, koupelny, záchodu a chodby.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.