kotle Thermorossi

Rubriky:

Reklama
ZR Zdenek Raiskup @zdenek.raiskup před 10 roky26.03.2014 12:36:00
kotle Thermorossi

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s kvalitou kotlů italské firmy Thermorossi. Vlastním tento kotel třetí topnou sezonu, už mi byla jednou měněna řídící jednotka a letos mne potkala nemilá věc. Kotel od koce ledna stojí a dodavatelská firma EURO4ENERGY, s.r.o. absolutně nezajišťuje jakýkoliv servis ... Byl u mne sice 2x od nich "člověk" (nemůžu napsat servisní technik, absolutně tomu nerozuměl, jen odmontoval kryty a řekl že přijede příště ... A k dnešnímu dni, NIC ! Naštěstí jsem si ponechal i plynový kotel, topím tedy zatím plynem. Ale mám 4 tuny peletek a teď ještě budu platit za drahý plyn....
Chci se zeptat, jestli nemáte někdo tip - kontakt, na nějakého technika, co by mi mohl pomoci kotel znovu zprovoznit. Jsem z Jižní Moravy.

Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.