nízký tlak vody

Reklama
VL Václav Lipowski @vaclav.lipowski před 9 roky01.11.2014 21:26:00
nízký tlak vody

Dobrý den,
Potřeboval bych poradit jak výřešit problém s nízkým tlakem pitné vody. Bydlíme v bytovém domě 8 rodin na 2 podlažích, tlak na přívodu ve sklepě 2atm. Bydlíme ve druhém patře a často se stává že nám voda téměř neteče nebo srčí jen vzduch. Což s dvěmí malými dětmi je hodně nepříjemné a myčce a pračce taky neprospěje. Navrhoval jsem společné řešení pro všechny byty v podobě dostatečně dimenzované společné vodárny. k dohodě však nedošlo protože dole mají tlak "dostačující" a v patře 2 byty nemaji zájem přispět a pouze 1byt + já jsme ochotni něco investovat. nemám chut platit to ve dvou aby z toho měli prospěch všichni i když se nechtějí podílet. je nějaké řešení použitelné samostatně přímo v bytě? Jedné se o 2+1 bez technické místnosti tak taky o ohledem na hlučnost. Děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.