Je možné mít přírodní domeček za pár desítek tisíc kč?

Rubriky:

Reklama
PS Pavel Svoboda @pavel.svoboda368 před 9 roky31.12.2014 18:59:00
Je možné mít přírodní domeček za pár desítek tisíc kč?

Dobrý den, někteří jste si již asi všimli, že se v poslední době někteří lidé nechali zlákat tzv. přírodními domečky vyrobeny prý s opravdu "extrémně nízkými náklady" Omítky mají mnohokrát omítky z hlíny, využívá se často nepotřebných věcí, co jiní lidé vyhodili...Domečkům se říká "ZEMĚLODĚ"

https://www.google.cz/search?q=zem%C4%9B…

Tak se Vás prosím ptám, co si o tom myslíte, má opravdu význam něco takového stavět? Není to jen plýtvání cenným časem a materiálem, jaká je životnost takové stavby? Nebude do budoucna problém v tom žít ohledně úřadů, dostane něco takového vůbec kolaudaci? Mám i pochybnosti, jestli v tom může člověk vychovávat děti, aniž by měl nějaké problémy se sociálkou...domeček za pár desítek tisíc zní lákavě...ale...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

45 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.