Instalace detektoru kouře, CO

Rubriky:

Reklama
BS Bořek Stavitel @borek.stavitel před 9 roky22.03.2015 10:55:00
Instalace detektoru kouře, CO

Zdravím, chtěl bych se poradit ohledně instalace detektoru (hlásiče). Máme starší RD, obývací pokoj propojen s kuchyní. V obýváku máme krbové kamna bez ext. přívodu vzduchu, ale udělal jsem přívod vzduchu přes žaluzii vedle krbovek-nevím jaký to má účinek, ale mám to jako rezervu až budu v budoucnu pořizovat kamna s ext přívodem vzduchu tak to napojím. V kamnech topíme jen když jsme přítomni, spát chodíme když už jsou kamna pomalu vyhaslé. Rád bych pořídil nějaký hlásič, primárně asi kouře ale uvažuji i nad detektorem CO. Můžete mi poradit jaký detektor by bylo vhodné pořídit a kde instalovat. Přemýšlím, že pokud dojde k úniku při špatném spalování tak to u kamen na rozdíl od plynového spotřebiče budu cítit? nebo se mýlím.

Díky za Vaše rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.