Starý byt - plyn nebo elektřina

Reklama
VN Vojtěch Novák @vojtech.novak236 před 8 roky25.08.2015 22:08:00
Starý byt - plyn nebo elektřina

Dobrý den,

řeším klasický problém a rád si nechám poradit od zkušených. Koupili jsme nedávno byt, takový klasický nuselský 3+kk, 76m2. Je ve starém cihlovém domě ze začátku 20. století, 1. patro (pod bytem obchod a částečně chodba, nad bytem další byt, z obou stran je to obestavěné, 2 pokoje do ulice a jeden do dvora). Má to vysoké stropy (3,5 m).

Tedy: Byt je před naprostou rekonstrukcí, předpokládám ale, že nějaké zásadní zlepšení tepelných vlastností např. zateplením nenastane :). Okna vyměníme, ale pořád budou špaletová. V současnosti se topí WAWkami, ohřev vody elektricky. V bytě jsou dva komíny, stav zatím neznámý, ale předpokládám, že pro plynové topení kotlem by bylo třeba vložkovat. Prostě plyn = všechno včetně rozvodů od nuly, stejně tak elektřina.

Takže: Co se vyplatí? Plyn / elektřina? V současnosti jsme dva, zanedlouho nejspíš tři.

Moc díky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

17 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.