Klimatizace připojení do společné ventilace na bytovém domě

Reklama
HB Helena Bortlíková @helena.bortlikova před 8 roky31.12.2015 16:46:00
Klimatizace připojení do společné ventilace na bytovém domě

Mám prosím dotaz. Bydlíme v bytovém domě o šesti bytech, kde jsou dvě centrální ventilace s motorem o objemu 1550 m3, každá z nich pro tři byty. Náš byt je uprostřed v 2Np. Soused na námi 3Np. si připojil digestoř i klimatazaci s topením do společné ventilace. Od té doby máme u nás problém. Jestliže spustí digetoř, tak se tlačí pach k nám do bytu (to jsem již pochpila). Ale po spuštění klimatizace se k nám do bytu přisává studený vzduch. Jednak za špajzu v kuchyni ,kde jsou větrací mřížky, ale i el. zásuvkami, které jsou umístěny na vnitřní stěně, mezi byty. Tyto zásuvky jsou v blízkosti rozvaděče. Ty jsme utěsnili silikonem. Ale nějak to nestačí.
V bytě mám pocit průvanu. Každý byt má samostatné plynové topení, kotel je v samostatné místnosti a mám nepříjemný pocit, že se odsává vzduch i odtud. Je má domněnka správná, že se vše děje z důvodu připojení na centrální ventilaci. Nebo je možná závada, úplně někde jinde. Děkuji Helena

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.