Ceny EE v porovnávací tabulce

Rubriky:

Reklama
JK Jiří Kubíček @jiri.kubicek951 před 8 roky02.01.2016 15:43:00
Ceny EE v porovnávací tabulce

Dobrý den, mám připomínku na tvůrce, resp. editora porovnávací tabulky - kalkulačky nákladů na vytápění. Dnes jsem zjistil, že zde máte např. u TČ a přímotopné elektřiny přednastavené ceny EE v NT a VT, tak, že se nejedná o celkovou cenu na 1 kW vztahující se ke spotřebě (tedy celkovou cenu mimo paušální platy jako je cena za jistič + stálá měsíční platby + cena za činnost operátora v trhu), ale pravděpodobně jen o cenu za dodávku VT a NT. Pak samozřejmě je celý výpočet nereálný, předpokládám, že to bude v nejbližší době opraveno. Podobný problém vidím i v kalkulátoru cen energií, kde jsou podobné cifry v záložce "informace o ceníku", kde je malá celková cena NT a VT. Pro jistotu jsem se ještě nahlédl do ceníku našeho dodavatele EE, kde např, při tarifu D56d máme celkovou cenu ve VT 2,6,-Kč a v NT 2,1,-Kč, zatímco v kalkulátorech je to cca 2,-Kč a 1,6,-Kč (podle dodavatele se to mírně liší).

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.