Výstavba lehké dřevostavby za použití pur nebo minerálních sendvičových panelů

Rubriky:

Reklama
VH Vladimir Hrdlička @vladimir.hrdlicka před 8 roky05.02.2016 07:05:00
Výstavba lehké dřevostavby za použití pur nebo minerálních sendvičových panelů

Dobrý den prosím o názor .
V německu jsem viděl lehkou dřevostavbu konstrukce kvk hranoly obvodová konstrukce na krov lepený masiv dle mě 20 x 80 cm přes celou šířku stavby 9 m vzdálenost od sebe 3 m mezi hranoly asi 10 x 20 v plechových držákách a na střeše střešní pur panel v délce 12 m vše vypadalu jak malá průmyslová hala bez stěn a podpěr .Na stěnách z venku opět pur panely .Stěnové panely kombinoval ve dvou barvách červená a antracit a měl by být ještě doplnkem fasády ještě modřín .Stavbu jsem viděl ve fázi - konstrukce senvičové opláštění ,střešní panely a okna osazeny .Uvažuji o stejném postupu vystavby jak jsem mluvil s pánem rychlost výstavby této hrubé stavby byla 5 dní .Neví jak bude dál zateplovat vnitřní konstrukce a jak bude vypadat vnitřní uspořádání ,ale pak se to dá dále kombinovat . Cenove to nebude taky tak nehorázně drahý a hlavně zatepleno docela slušně a hotová fasáda.
Moc děkuji za názory s pozdravem Hrdlička

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.