Odvětrání odpadního potrubí

VN Vladimír Navrátil @vladimir.navratil před 8 roky07.03.2016 08:21:00
Odvětrání odpadního potrubí

Zdravím. Mám probém s odpadním potrubím na starším (35 let) patrovém domku po rodičích. Odpady jsou zde řešeny dvěmi stupačkami (jedna pro wc v každém patře a druhá pro vanu, sprcháč a umyvadla). Ani jedna z těchto stupaček nemá žádný vývod na střechu, odvětrání, ani slepý konec. Vždy končí v nejvyšším místě, tzn buď v wc nebo v umyvadle v prvním patře. Dokud byl domek napojen pouze na septik tak bylo vše v pořádku. Od té doby co jsme se připojili na obecní ČOV tak mám problém s WC a sprchou v přízemí. Spodní záchod, čas od času, po spláchnutí nahoře probublává a po samotném spláchnutí neodtéká a musím to protáhnout zvonem. Ten stejný problém je ve sprše, kde se občas ozývájí zvuky bublající vody a voda se vrací zpátky do sprchy. Snažil jsem se to vyřešit výměnou horního wc za geberit, kde jsme přidali T-kus a kus potrubí nad mísu s přisávacím ventilem. Bohužel se tím problém se spodním WC nevyřešil... Selským rozumem si říkám že bych ten vzduch z toho potrubí co se tlačí dole do mísy měl nějak dostat pryč, ale nevím jak to vyřešit. Dík za každou radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.