Zateplení podkroví

Rubriky:

Reklama
LT Ladislav Tácha @ladislav.tacha před 8 roky29.04.2016 20:21:00
Zateplení podkroví

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Po koupi domu na mě vyskočilo v obytném podkroví několik problémů,toto je první. Týká se chodby se schodištěm a jedné místnosti. Skladba střechy v těchto místech je následující: taška pálená francouzská s latěma, krokve a jakási dřevovláknitá deska,snad heraklit natažená perlinkou do lepidla a přeštukovaná.Ano,naprostá absence vaty a folií. Mů dotaz je, zda mohu pod touto deskou(ze strany pokoje) provédst izolaci vatou,parozábranu a sdk. Vatu cca 10 nebo 16cm,místo na to mám. Až by se výhledově dělala střecha tak by se vložila vata mezi krokve ze zhora plus difusní folie. Ta vnitřní dřevovláknitá deska není žádná moderna, žádná osb deska, datoval bych ji někam do 80 nebo počátek 90 let.Nebude s takovouto konstrukcí problém? Děkuji za Vaše rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.