Sháním projektanta vytápění pro RD

Reklama
JS Josef Soubera @josef.soubera před 8 roky11.05.2016 10:38:00
Sháním projektanta vytápění pro RD

Zdravím,

sháním projektanta pro vytápění novostavby RD v okrese Mladé Boleslavi. (Projektant nemusí nutně být z této lokality, pokud bude možné dostatečně komunikovat na dálku).

Rád bych, aby projekt udělal zkušený projektant, který má i zpětnou vazbu z realizací jeho projektů. Kontaktoval jsem pár osob v okolí, ale bylo mi často sděleno, že projekt udělají a pak již neví, jak realizace vlastně dopadla a jak navržený systém skutečně funguje.

Jedná se o dvoupodlažní dům s předpokládanou TZ kolem 4-5 kW a podlahovou plochou cca 100 m2. Vytápění je v současné době uvažované elektrokotlem s podlahovým vytápěním v celém domě.

Rád bych ale v projektu zohlednil možné budoucí připojení TČ vzduch-voda, případně promyslet možné přitápění klimatizací k tomu podlahovému vytápění elektrokotlem.

Budu vděčný za každý kontakt na někoho zkušeného z této oblasti.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

74 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.