Izolacia neobyvaneho poschodia

Rubriky:

Reklama
KS Kurt Schmidt @kurt.schmidt před 8 roky14.06.2016 12:19:00
Izolacia neobyvaneho poschodia

Dobry den,

rad by som Vas poziadal o Vas nazor. Kupili sme starsi dom. V prizemi trvalo byvame a kurime. Nad obytnym poschodim je podkrovie. Skladba strechy: krytina, folia, debnenie. V niektorych castiach je naviac pod krokvami vybudovane "obytne" podkrovie z drevotrieskovych platni s hrubkou 4mm alebo z drevozementovych dosiek. Medzi debnenim a tymito doskami nieje ziadna izolacia. Nad podkrovim je este povala s rovnakym zlozenim. Strecha nema ziadne specialne odvetranie, len okna.
Podkrovie a povalu neplanujeme v najblizsich rokoch vyuzivat. Ako by bolo najvhodnejsie riesit oddelenie obytneho a neobytneho priestoru? Mame len zahradit schodiste, aby neodchadzalo teplo a vlhkost cez tento otvor do nevykurovanej casti? Alebo mame na podlahu podkrovia rozlozit izolaciu s resp. bez parozabrany? Po cirka 4 rokoch planujeme podkrovie prerobit a pouzili by sme asi penovu izolaciu, jedna sa nam teda o docasne riesenie.
Dakujem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.