Byt 3+1, 78m, elektrika nebo plyn?

Reklama
JT Jan Tesarčík @jan.tesarcik681 před 7 roky18.07.2016 21:58:00
Byt 3+1, 78m, elektrika nebo plyn?

Dobrý den, měl bych dotaz, vzhledem k aktuální situaci na trhu kotlů a cen energií... Jsem v tomto oboru zcela laik, a proto jsem se rozhodl po googlení a hledání zde na fóru, získat aktuální odpovědi na mé otázky.
Letos na jaře jsme zakoupili byt 3+1 v cihlovém domě. Jedná se o přízemní byt (podsklepený), dvě, ze tří venkovních zdí jsou zatepleny polystyrénem, čtvrtá zeď je ve společné, nevytápěné chodbě. V současné době je pro ohřev TUV a vytápění využíván, zhruba 18 let starý kotel THERM, s průtokovým ohřevem. Ten bohužel dosluhuje, na letošní zimu ho chceme ještě "resuscitovat", ale v příštím roce plánujeme výměnu za nový...
Nově bych, pro komfort domácnosti přivítal systém se zásobníkem teplé vody. Stávající (před 5ti lety nově instalovaný), měděný rozvod s deskovými, plechovými radiátory Korad bych rád zachoval a s novým kotlem se na něj napojil...
Jakou cestu byste doporučovali?
ELEKTRICKÝ NEBO PLYNOVÝ KOTEL???
Předem děkuji za odpověďi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.