okruh podlahovky radiatoru a vymenik na bazen

Reklama
PD pavel Dratek @pavel.dratek před 7 roky16.08.2016 22:35:00
okruh podlahovky radiatoru a vymenik na bazen

Zdravim. Potreboval bych poradit.budu si delat topeni kde budu mit kombinovamy kondenzacni kotel 32kw s vlastnim cerpadlem.. Na ten chci napojit vyhrivani bazenu ktery ma byt na primo na okrtuh horke vody, bazen bude mit sve obehove cerpadlo. Dale tam budou asi 4 radiatory a napojeny rozdelovac na podlahobe topeni na 3 vetve. Bude potreba rozdelovac s vlastnim cerpadlem nebo staci bez cerpadla? A jeste dotaz.kdyz sepne cerpadlo na bazen a popripade na podlahovku, budou mi topot radiatory? Jesrli ty 2 cerpadla nevemou vsechnu cirkulaci vody a do radiotoru to nepude. Topeni sem delal, jen nemam zkusenost se zapojeni techle veci. Jen mam strach jestli to bude topit.dekuju za informace a jakoukoliv radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

54 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.